Pedagogiskt Kapital

pedagogisktkapital

Detta inlägg publicerades i Pedagogiskt Kapital. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pedagogiskt Kapital

  1. Elaine skriver:

    Appen Lågaffektivt bemötande är svår att använda då jag inte kan registrera grönt och att man inte mätt nivå. Exempelvis om jag kartlägger mitt barn och i staplarna vill se om det varit bra (grönt) visas inte detta – jag kan inte ens registrera grönt. Jag vill också kunna registrera att jag inte mätt mitt barns nivå – typ kunna dra ner stapeln Så att den inte syns.
    Det enda jag kan få i dagsläget är ett diagram på alla tider som inte fungerar optimalt för mitt barn. Viktigt att kunna utläsa när det fungerar och lära av de stunderna…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s